S.Oliver has a new shopfitting concept which was introduced last week at the opening of the company’s new pilot store in Sindelfingen, Germany.

Based on its umbrella brand strategy the collections of S.Oliver, S.Oliver Premium and S.Oliver Denim are presented on a 350 square meter area, each one encircled by its corporate design appropriate color coding.

The central plank is the consistent lamellae wall that functions as a visual connection between the different shop sections. Other important shopfitting elements are the concrete colored floor tiles and the warm light-trays in the ceiling.

The concept was developed by Konhäuser, Estenfeld, and implemented in Sindelfingen.

Impression of the S.Oliver Premium collection in Sindelfingen
Impression of the S.Oliver Premium collection in Sindelfingen